luni, 2 iunie 2014

Ce este minecraft?

Salutări tuturor, am sa încep cu un cuvant si cu o întrebare:
Minecraft.
Ce este Minecraft?

Minecraft este unul dintre cele mai jucate jocuri de pe pamant, este jucat de peste 2 miliarde de oameni dintre care 1,5 miliarde copii sub 18 ani si 0,5 miliarde oameni peste 18 ani, si au fost create în jur de 7,3 miliarde de conturi NON-Premium. 
Ce înseamnă cont "NON-Premium" ?
Minecraft este un joc pe care trebuie sa îl cumperi, în prezent cu aproximativ 20 €, cu un cont făcut înaintea cumpararii jocului. Avantajul cumpararii unui cont Premium de Minecraft este ca ai acces la servere foarte bune pe care foarte multă lume se distrează bine. Un alt avantaj este ca poţi avea un "skin" diferit de cel normal.
Ce înseamnă "skin" ?
"Skin" este îmbrăcămintea player-ului. 
Cea normală este aceasta:                    Iar una diferită este aceasta, dar va puteţi alege orice vreţi:
                



 Minecraft poate fi jucat gratuit fără aceste avantaje, îl puteţi descărca de aici: http://www.gamefiles.de/gamefile/4fab6f46-6944-433d-a60b-5edf0a053205/minecraftsp_exe . El se numeşte Minecraft SP.
Ce înseamnă Minecraft "SP" ?
"SP" înseamnă ca va puteţi alege un UserName ca atunci cand vreţi sa intraţi pe un server sa nu apară la toţi jucătorii numele "Player".
Conţinutul jocului sunt asa numitele "iteme", adică obiecte, cu care poţi "crafta",adică poţi face lucruri noi din ele combinându-le, dar acesta nu este tot jocul, el consta in supravietuire, descoperire si mai ales distractie.
La început nu o sa primeşti nici un item, doar spaţiul de lucru sau inventarul jucătorului pe care îl puteţi vedea apasand tasta "E", si este în colţul de sus dreapta compus din 4 pătrate sau spaţii de stocare a itemelor. Un "stak" de iteme înseamnă un grupaj a cate 64 iteme pe un singur pătrat. Acest număr 64 e folosit la situaţia Generală în joc, pentru ca anumite iteme pot fi grupate doar a cate 16 sau chiar si 1 per pătrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu