luni, 2 iunie 2014

Biomuri si structuri

Biomuri si Structuri

Salutări tuturor.

Biomurile sunt locurile unde un jucător merge si se joacă.

1. Desert (Deşert)

Caracteristici: nisip, cactus, tufiş mort, gresie, trestie de zahăr.
Descriere: Un biom foarte plat constând în mare parte de nisip, tufișuri moarte și cactuşi. În acest biom nu ploua. Trestia de zahăr poate fi găsită lângă bazine de apă.


2. Grassland (Păşune)

Caracteristici: Iarba înaltă, iarba, stejari.
Descriere: Un biom relativ plat, cu dealuri și o cantitate mare de iarbă înaltă (mai mult decât în orice alt tip de teren). Copacii există, deși sunt foarte rari.


3. Mixed Forest (Pădure Mixtă)

Caracteristici: Stejari si mesteceni, iarba, flori.
Descriere: Un biom, cu mulți copaci și o valoare justă de iarbă înaltă. Mestecenii pot fi găsiţi în acest biom.


4. Mountain (Munte)

Caracteristici: Stejari, iarba.
Descriere: Un biom foarte muntos, cu iarbă gri-albastruie, plictisitoare și câțiva copaci, a fost adăugat în actualizarea 1.8. Înainte de această actualizare, munții erau găsiti în toate tipurile de biomuri, dar acum sunt foarte rare în afara acestui tip de teren.


5. Mushroom Land (Teren cu ciuperci)

Caracteristici: Ciuperci, ciuperci uriase, micelium, vaci-ciuperca.
Descriere: Acest biom este format din peisaje plate și dealuri înalte, si are caracteristica principală miceliu în loc de iarbă, care crește în același mod. Acesta este singurul biom unde ciupercile uriașe pot da naștere și cresc în mod natural. In cazul în care ciupercile cresc în lumina soarelui, pot apărea vaci-ciuperca, o variație intre ciuperci si vaci. În afară de această creatură, nici un alt tip de mob nu poate aparea în mod natural pe acest biom.


6. Nether Ruins (Ruine din Nether)

Caracteristici: Negi din Nether, Flacari.
Descriere: Ruinele Nether sunt primele structuri generate in Nether. Ele includ poduri construite din caramizi din Nether, garduri din caramizi din Nether si scari din caramizi din Nether. Pot contine Spawnere de mobi de flacari, acestea aflanduse in preajma negilor din Nether. Rata de aparitie a cubilor de magma creste inauntrul ruinelor, dar este inca nedeterminat. Ruinele Nether sunt foarte largi si complexe facute din caramizi din Nether. Ele pot contine tunele cu geamuri de 1 latime si lungime, si 3 inaltime, cu garduri din caramizi din Nether. Tunelurile pot duce la anumite camere, ele incluzand: camera cu lava, camera cu scari din caramizi din Nether in mijloc si pe margini negi din Nether pe nisip de suflete si camere cu spawner de mobi de flacari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu